9de Eetfestijn

Beste vrienden,

Ook onze organisatie is getroffen door Corona, onze cross is in 2020 niet mogen doorgaan en wij hoopten dat ons Valentijn-eetfestijn op 14/02/21 wel op een normale manier zou kunnen georganiseerd worden. Maar ook hier heeft Corona “roet” in ons eten gegooid! Maar we bleven niet bij de pakken zitten en gaan volop voor een afhaal- en levering eetfestijn, georganiseerd door traiteur Culinair. Wel zal ons eetfestijn een weekje later doorgaan dan voorzien en zullen we het spreiden over 2 dagen zijnde zaterdag 20 en zondag 21 februari ’21.

Hieronder de praktische uitwerking van ons coronaproof-eetfestijn tvv Kom op tegen Kanker UZ Gent, dienst Oncologie :

De maaltijden kunnen ofwel afgehaald worden in zaal Sint-Michaël (Kloosterstraat 11, 9520 Sint-Lievens-Houtem) ofwel aan huis geleverd worden (enkel voor leveringen in Groot-Houtem).

Bij afhaling is het dragen van een mondmasker en het houden van afstand verplicht.

Bestellen kan je via bijgevoegd bestelformulier (zie achterzijde) en op de volgende manieren:

  1. Vul het bestelformulier in en bezorg dit op het volgende adres: IJshoutestraat 41, 9520 Sint-Lievens-Houtem. Het totaalbedrag kan u overschrijven op rekeningnummer van de Morelgemvrienden BE39 0016 5724 6919 met vermelding van uw naam (idem als op het bestelformulier).
  2. Scan het volledig ingevulde bestelformulier in en stuur dit door naar petrademoor1971@gmail.com en schrijf het geld over op rekeningnummer van de Morelgemvrienden BE39 0016 5724 6919 met vermelding van uw naam (idem als op het bestelformulier).
  3. Online, via http://eetfestijn.demorelgemvrienden.be U komt op een google formulier waar je dan uw bestelling kan invullen en doorsturen. Nadien krijg je een kopie per mail van uw inschrijving met de gegevens voor de betaling.

Betalingen kunnen enkel via overschrijving en moeten uitgevoerd worden vóór afhaling en/of levering.

Bestellingen kunnen tot en met 17/02/21 doorgegeven worden.

Speciale actie : Champagne 15-jarig bestaan van de Morelgemvrienden #samentegenkanker#

Jullie krijgen nu ook de mogelijkheid om deze te bestellen aan een voordeelprijs van 20€/fles gedurende de 2 dagen van ons eetfestijn.

Namens het bestuur hartelijk bedankt voor jullie steun.