Persbericht De Morelgemvrienden

Door de gekende actuele en aanhoudende problemen rond de volksgezondheid en
de huidige complexiteit betreffende het organiseren van een event hebben we als Bestuur van de Morelgemvrienden besloten om dit jaar (2021) geen activiteiten meer in te plannen.
Wij werken reeds 16 jaar voor “Samen tegen Kanker – dienst Oncologie – UZ Gent” en gaan
dit in de toekomst zeker verder doen maar zijn nu van oordeel dat de volksgezondheid op de eerste plaats moet komen en wij geen risico’s mogen nemen. Taferelen zoals op de foto’s van onze laatste cross (2019) kunnen en mogen we niet toelaten. Teveel volk op een kleine ruimte in tijden van corona is niet verantwoord, waardoor we finaal besloten hebben in 2021 geen cross / jaarmarkt en receptie te organiseren.

Wel zetten we 100% in op een champagneverkoop (vanaf oktober 2021) en ons gecombineerd eetfestijn in februari 2022 (12 en 13/02/2022). Verder nieuws rond deze activiteiten volgt heel binnenkort. Alvast bedankt voor jullie begrip en we zien elkaar zeker terug in 2022, waar we hopelijk in normale omstandigheden kunnen samen komen. Hou het nu vooral gezond en tot in 2022.

Het Bestuur van de Morelgemvrienden