Overhandiging cheque aan UZ Gent – Samen tegen Kanker

Dank aan al onze medewerkers, sponsors, sympathisanten, personen/organisaties die bijdragen gestort hebben en bestuur voor de inspanningen van de afgelopen jaren. We hebben nu (na 3 jaar) officieel onze cheques kunnen afgeven aan het UZ Gent – dienst oncologie #samentegenkanker. (2019: 56.425 euro – 2020: 35.000 euro – 2021: 30.000 euro). Super bedankt iedereen. We hopen jullie terug te zien op onze toekomstige activiteiten in 2022. We houden jullie op de hoogte. Tot binnenkort. Het bestuur van De Morelgemvrienden.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "invalid_grant",
  "error_description": "Token has been expired or revoked."
}
See here for documentation.